Opplev Another World på nytt

Another World er et av tidenes mest kritikerroste spill, og nå er det lansert i ny versjon.

Another World ble skapt av den franske spilldesigneren Eric Chahi, og tok tre år å lage. Da det kom på markedet i 1991 var det fullstendig unikt - ingen hadde noensinne sett et slikt spill før, og selv i dag må spillets design regnes for å være rimelig unik (den vesle undersjangeren Another World skapte inneholder så få spill til at vi kan telle dem på en hånd).

Another World i ny drakt

Another World blander plattformspill, action og eventyr på en måte som får gameplayet til å utspille seg omtrent som en interaktiv animasjonsfilm. Du får rollen som en vitenskapsmann som er i ferd med å utføre et eksperiment med en partikkelakselerator når noe går fryktelig galt - med det uhyggelige resultatet at du transporteres til en fremmed og svært ugjestmild verden.

Der blir du etter hvert fanget av de tyranniske vesenene som har makten på denne verdenen. I fangenskap møter du et vennligsinnet romvesen, og sammen må dere flykte fra de brutale makthaverne. Denne flukten blir alt annet enn enkel (spillet er faktisk frustrerende vanskelig til tider), men den gir en uforglemmelig opplevelse som har trollbundet mange gamere i de femten årene som er gått siden originalen kom ut.

Nå får også dagens gamere mulighet til å spille Another World, uten å måtte bry seg med gamle disketter eller emulatorer. Den nye versjonen er praktisk talt identisk med den gamle, men grafikken har fått en ansiktsløftning (bestående av flere farger, mer detaljer og høyere oppløsning). Prisen for fullversjonen er ikke mer enn 7 euro, og om du laster spillet ned får du spille den første delen gratis.

Besøk spillets offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden