Ori and the Will of the Wisps ser aldeles nydelig ut

Se den vakre annonseringstraileren.

Microsoft løftet sløret av Ori and the Will of the Wisps under sin E3-konferanse søndag kveld. Den vakre oppfølgeren, som følger i fotsporene til den svært gode forgjengeren Ori and the Blind Forest, kommer til Xbox One og Windows 10. Akkurat når spillet kommer vet vi ikke enda.

Ut ifra traileren – som du kan se over – virker spillet å plukke opp tråden fra forgjengeren, men med nye områder, farer, og vakre landskap å utforske.

– Legg ut på et helt nytt eventyr for å oppdage mysteriene bak Nibel-skogen, avdekk de gjemte sannhetene om de som gikk tapt, og nøst opp i Oris virkelige skjebne, skriver utvikler Moon Studios kryptisk om spillet i en pressemelding.

Fin forgjenger

Forgjengeren Ori and the Blind Forest fikk god mottagelse av oss da det kom i 2015. Vår anmelder pekte på at spillet hadde noen feil, men at disse ikke var alvorlige.

– Det du vil huske er en reise gjennom en magisk verden som hele veien ga deg nye og spennende utfordringer. En verden som tvang deg i kne, men som likevel ga deg det du behøvde for å komme deg seirende forbi alle hindre med hodet hevet og et tilfreds glis om munnen, skrev Øystein om spillet den gang.

Lyst på mer E3-nytt?
Sjekk vår samleside for alt fra messa »

Siste fra forsiden