Overlord

Alltid drømt om å være sjef over en håndfull smådemoner, som gjør alt du ber om? Prøv deg som hersker i denne Overlord-demoen.

I Overlord våkner du opp i ruinene av tårnet til en ond hersker. Han har lenge vært død, men smådemonene hans eksisterer fortsatt, og de er overbevist om at du er en reinkarnasjon av den gamle herskeren deres. Dette må du selvsagt utnytte deg av, og sammen med en hær av smådemoner legger du ut på en reise for å gjøre livet surt for de andre innbyggerne i fantasiuniverset spillet foregår i.

Smådemonene vil kunne kjempe for deg (eller utføre andre oppgaver), og for å overvinne de mange heltene som ønsker å redde verden, må du utnytte deg maksimalt av disse små gremlins-aktige krypene. Spillerne må jobbe sammen med smådemonene for å herje seg gjennom spillverdenen, men de kan også prøve å motstå fristelsen til å være ond.

I demoen, som også er tilgjengelig på markedsplassen til Xbox 360, går du først gjennom en opplæringsdel, før du går løs på ødeleggelsene. Underveis kan du oppgradere smådemonene dine. Demoen veier 1,06 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Overlord slippes for Xbox 360 og PC 28. juni. Les vår sniktitt for mer informasjon om hva spillet går ut på.

Siste fra forsiden