Overnaturlige eventyr i middelalderen

En mørk tidsalder

Mysterier og mystisisme preger det mørke eventyrspillet Daemonica: Farepoynt's Purgatory.

For et par år siden utviklet tsjekkiske Ra Images Daemonica, et eventyrspill lagt til den mørke middelalder. Nå er utvikleren godt i gang med en oppfølger, og den har fått tittelen Daemonica: Farepoynt's Purgatory

Hun blir sikkert glad hvis du kaller henne ei heks.

Nicholas Farepoynt er en etterforsker som kan kommunisere med de døde, og slikt kommer selvsagt godt med når man skal løse mordmysterier. Dessverre for Farepoynt er middelalderens geistlige både mektige og svært lite glad i den slags krefter.

Farepoynt blir fengslet og brakt til greve Bellemares øy. Greven studerer kriminelle og andre avvikere med uvanlige evner på jakt etter en måte å kurer menneskeheten for ondskap, og bortsett fra Farepoynt er det elleve andre personer med mystiske egenskaper på øya.

Farepoynt vil naturlig nok bort fra grevens øy, men hvordan han gjør det er opp til deg. Vi loves en åpen historie som kan påvirkes helt fra starten av, og dine avgjørelser kan redde dine medfangers liv, eller skjenke dem en tidlig død. Hvis du blir venner med dem kan du bruke deres unike evner til hjelpe deg videre. Du kan for eksempel forandre nåtiden ved å endre ting i fortiden, eller tre inn i andres drømmer.

Daemonica: Farepoynt's Purgatory skal være ferdigutviklet en gang mot slutten av 2009. Hvis du vil vite mer kan du ta en kikk på spillets nettsider.

Siste fra forsiden