Painkiller: Overdose

Det fokuseres på ren action i Painkiller: Overdose. Her er en omfattende demo av spillet.

Painkiller: Overdose bygger på Painkiller-motoren, og beskrives som en forgjenger til en eventuell full Painkiller-etterfølger, og samler opp løse tråder og fungerer som en slags bro mellom de første spillene og et fremtidig Painkiller 2.

Spillet følger en ny hovedperson, og gir oss 16 nye brett med rask action. I tillegg til gode, gamle Painkiller-våpen får vi tilgang på seks nye demoniske våpen, som må brukes til å sende over 40 grufulle typer monstre tilbake dit de kom fra. Dessuten loves vi nye (enorme) sjefsfiender og et stort fokus på flerspiller, med en rekke nye funksjoner.

Nå har JoWooD lansert en spillbar demo av Painkiller: Overdose. Denne inneholder to enspillerbrett og to flerspillerbrett, og burde med andre ord inneholde nok stoff til at du får et godt inntrykk av om dette skytespillet har livets rett. Demoens installasjonsfil er på 733 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om spillet, samt skjermbilder og videoer, kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden