Painkiller

Hvis du ikke har fått nok action etter demoene av Far Cry og Unreal Tournament 2004 kan du ta en titt på demoen av enda et spektakulært nytt skytespill - Painkiller.

Hvem sa at livet etter døden kom til å bli en rolig affære? I Painkiller sitt mørke univers er himmelen og helvetet i tottene på hverandre, og en krig kan bryte ut når som helst. Din karakter gjorde noen feiltrinn i livet, og nå gir de gode kreftene han en sjanse til å bli tilgitt for sine synder - ved å egenhendig ta knekken på de demoniske hordene vil han få sikret seg en plass i himmelen.

Painkiller er et førstepersons skyterspill som tilbyr rask og intens action servert av en svært avansert grafikkmotor som takler over 350000 polygoner per kart. Spillet inneholder alle de grafiske finessene vi forventer av denne typen spill, samt et realistisk Havok-basert fysikksystem som skal sørge for at objekter i spillverdenen reagerer slik de skal.

Fiendens intelligens er det jobbet mye med, og i følge utviklerne skal fienden konstant være klar over trusselen fra spilleren. De vil koordinere sine angrep, og hvis nødvendig, falle tilbake, gruppere seg på nytt for så å innlede nye motangrep mot spilleren.

Demoen inneholder tre enspillerkart og er på 227 MB. Det ferdige spillet vil kunne spilles i flerspiller, men demoen inkluderer ikke støtte for dette. Du kan laste den ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden