Painkiller

Den nye oppdateringen kommer med alt det som ble inkludert i den forrige oppdateringen, samtidig som den inneholder mange nyheter. Oppdateringen kommer med to nye flerspillerkart (DM_FALLEN1 og DM_FALLEN2), forbedret støtte for modifikasjoner og ny og forbedret "prediction code" (som forutsier hvor motspillere skal befinne seg i flerspiller, og som dermed minsker uheldige bivirkninger av lagging).

I tillegg kommer oppgraderingen med langt flere innstillingsmuligheter for de som ønsker å sette opp servere, og en hel rekke andre større og mindre nyheter. Dessuten er det gjort mange endringer i forhold til de ulike våpnenes styrke - maskingeværet gjør nå litt mindre skade, mens elektrogeværet er blitt litt sterkere. Hagla er også blitt farligere, og shuriken-geværet skyter nå raskere.

Dessuten listes det opp en lang rekke feil som er blitt rettet på, både i forhold til enspiller og flerspiller. Painkiller versjon 1.2 er på 86 MB, og kan lastes ned herfra (hvor du også finner en komplett liste over endringene):

Painkiller

Windows
Slippdato: 16. april 2004
Sjanger: Action
Utvikler: People Can Fly
Utgiver: DreamCatcher

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen