Painkiller

People can Fly har akkurat gitt ut en massiv oppgradering til Painkiller, som blant annet kommer med to nye kart.

Den nye oppdateringen kommer med alt det som ble inkludert i den forrige oppdateringen, samtidig som den inneholder mange nyheter. Oppdateringen kommer med to nye flerspillerkart (DM_FALLEN1 og DM_FALLEN2), forbedret støtte for modifikasjoner og ny og forbedret "prediction code" (som forutsier hvor motspillere skal befinne seg i flerspiller, og som dermed minsker uheldige bivirkninger av lagging).

I tillegg kommer oppgraderingen med langt flere innstillingsmuligheter for de som ønsker å sette opp servere, og en hel rekke andre større og mindre nyheter. Dessuten er det gjort mange endringer i forhold til de ulike våpnenes styrke - maskingeværet gjør nå litt mindre skade, mens elektrogeværet er blitt litt sterkere. Hagla er også blitt farligere, og shuriken-geværet skyter nå raskere.

Dessuten listes det opp en lang rekke feil som er blitt rettet på, både i forhold til enspiller og flerspiller. Painkiller versjon 1.2 er på 86 MB, og kan lastes ned herfra (hvor du også finner en komplett liste over endringene):

Siste fra forsiden