Painkiller

DreamCatcher og People Can Fly har nylig gitt ut en flerspillerdemo av skytespillet Painkiller. I tillegg er det kommet en ny liten oppdatering til spillet.

Painkiller er et heftig skytespill som kan minne om Serious Sam. Spillet har generelt fått gode omtaler på nettet, og vi i Gamer.no gav det karakteren åtte. Hvis du er interessert i å finne ut hvordan enspillerdelen arter seg, kan du finne en tidligere lansert enspillerdemo via produktsiden for spillet.

Nå har utviklerne endelig gitt ut en flerspillerdemo av Painkiller. Denne demoen inneholder alle de oppdateringene og forandringene som har blitt innført spillet via nedlastbare oppdateringer etter utgivelsen. Den støtter spill over LAN og Internett, og tillater opp til 16 spillere samtidig. I tillegg kommer den med støtte for dedikerte servere og GameSpy Arcade.

Demoen inneholder to kart (DM_cursed og DM_Sacred) og to spillmodus ("free for all" og "the light bearer"). Til sist forteller utviklerne at demoen kommer med fire "skins" som du kan velge mellom. Demoen er på 137 MB, og kan lastes ned herfra:

Hvis du har hatt problemer med den forrige oppdateringen til Painkiller, kan du laste ned en ny liten oppdatering som fikser disse. Denne er kompatibel med den tidligere oppdateringen i forhold til flerspiller over nettet, så hvis du ikke har opplevd noen problemer trenger du ikke bry deg med den. Du finner den 4 MB-store filen her:

Siste fra forsiden