Paradox gir ut Combat Mission: Shock Force

Svenske Paradox har sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til Combat Mission: Shock Force.

I går fortalte vi at utvikler Battlefront hadde lansert nettstedet til det kommende strategispillet Combat Mission: Shock Force. Senere samme dag dukket en pressemelding opp i den virtuelle postkassen vår, hvor den strategifokuserte utgiveren Paradox fortalte at de ville gi Shock Force ut i butikkene verden over.

Combat Mission: Shock Force

Dette betyr at spillet etter alt å dømme blir mye lettere å få tak i enn flere andre av Battlefronts spill, som kun selges (i boks) direkte fra nettstedet deres. Battlefront distribuerer imidlertid allerede flere av produktene sine gjennom GamersGate-portalen til Paradox, noe som kan tyde på at Combat Mission: Shock Force også vil bli tilgjengelig via denne portalen når lanseringsdatoen ankommer.

De tidligere Combat Mission-spillene har alle foregått under andre verdenskrig, men Shock Force sier farvel til den konflikten. I stedet tar spillet for seg en fiktiv konflikt i Syria, hvor en radikal ny regjering har fått NATO på uinvitert besøk. Dette betyr at vi både må hanskes med konvensjonelle og ukonvensjonelle fiender (sistnevnte inkluderer alt fra selvmordsbombere til spioner).

Kamphandlingene foregår i varierte omgivelser, og vi får alt fra store skoger og fjellområder til ørkener, landsbyer og byer. Som vanlig loves vi høy realisme, i forhold til viktige detaljer som skademodellering, enhetenes individuelle egenskaper (blant annet i forhold til hva de kan se) og autentisk kontroll av de stridende styrkene.

For mer informasjon om Combat Mission: Shock Force kan du stikke innom spillets nettsted.

Siste fra forsiden