Paradox gir ut X-Com-hyllest

Det lovende strategispillet UFO: Extraterrestrials kommer til Europa, takket være Paradox Interactive.

Hvis du er en av de mange tilhengerne av UFO: Enemy Unknown og resten av X-Com-spillene, og føler UFO-serien fra Altar Interactive ikke leverer det samme gameplayet, kan du glede deg til 4. mai. Da lanserer nemlig Paradox Interactive UFO: Extraterrestrials på GamersGate. Foretrekker du spill i ordentlig eske, må du vente til den europeiske butikklanseringen, som finner sted i slutten av juni.

UFO: Extraterrestrials er et strategispill der du må lede menneskehetens forsvar mot en invaderende rase fra det ytre rom. Her får du både kontroll over den globale strategien (hvor du velger hva du skal forske på, hva som skal produseres, og så videre) og de individuelle, taktiske trefningene mellom dine styrker og romvesenene.

Gameplayet i spillets taktiske del er turbasert, og utviklerne i Chaos Concepts skryter spesielt av tre ting. Først og fremst mener de at den kunstige intelligensen som kontrollerer fiendene dine er svært avansert, slik at den tilbyr selv de mest erfarne spillere en ekte utfordring.

Dessuten er de stolte av at spillet lar deg ødelegge alt du vil på spillområdet. Hvis en dør er blokkert kan du for eksempel sprenge hull i veggen med en rakettkaster for å komme deg forbi. Til sist skryter Chaos Concepts av at sivilister, hæren og politi utgjør en tredje side i slagene, og at disse kan påvirke det som skjer underveis.

Mer informasjon om UFO: Extraterrestrials finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden