Paradox kunngjør Majesty 2

Kultklassiker får etterfølger

Strategispillet Majesty har fortsatt mange tilhengere. Til neste år kommer etterfølgeren.

Paradox Interactive har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Majesty 2. Den svenske strategispesialisten kjøpte rettighetene til Majesty-navnet i fjor, etter at originalutvikler Cyberlore Studios fikk trøbbel.

Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim vil oppdatere det klassiske Majesty-gameplayet til dagens standard, samtidig som det følger tett i originalens fotspor. Sjarmen og humoren fra Majesty vil også bli en viktig del av etterfølgeren, forteller Paradox.

– Dette er den største utgivelsen så langt fra Paradox, og spillet blir garantert en av de mest etterlengtede titlene for 2009. Målet vårt er å gi ut et fabelaktig spill som ikke bare oppfordrer eksisterende tilhengere å fornye lidenskapen for serien, men også når ut til et bredere publikum, sier Fredrik Wester fra Paradox.

Utenom dette har Paradox ikke gitt særlig ut særlig mange detaljer om spillet, som skal lanseres i 2009. Utvikleren foregår hos 1C:Ino-Co, den russiske utvikleren bak det herlige strategispillet Fantasy Wars.

– Det å kunne jobbe med en så høyt elsket serie som Majesty er en hver spillutviklers høyeste drøm, forteller Alexey Kozyrev som er sjef hos 1C:Ino-Co.

Siste fra forsiden