Paradox lanserer Silent Heroes

Sanntidsstrategispillet Silent Heroes har nå blitt lansert på Paradox sin GamersGate-portal.

Silent Heroes er en frittstående utvidelsespakke til Soldiers: Heroes of World War II, og bygger på samme motor og setting som originalen. Vi får med andre ord et tredjepersons taktisk strategispill hvor spilleren ble kastes ut i et krigsherjet Europa som kommandør for en liten gruppe spesialstyrker.

Spillet skule opprinnelig ha blitt lansert den 8. september, men utgivelsen ble forsinket. Nå er det endelig ute på Paradox Entertainment sin spillportal, GamersGate. For øyeblikket ser det ikke ut til å være noen planer for en butikkutgivelse av Silent Heroes, så om du har lyst på dette spillet ser GamersGate ut til å være det eneste alternativet. Prisen er på cirka 20 dollar, altså omtrent 130 kroner.

Paradox har også fortalt at de har gitt ut en del andre spill på GamersGate. Her finner vi blant annet fire eldre titler fra den amerikanske utgiveren Enlight; Capitalism II, Warlords Battlecry III, Marine Park Empire og Restaurant Empire. De tre første koster 10 dollar (65 kroner) per stykk, mens Restaurant Empire koster 15 dollar (100 kroner).

Siste fra forsiden