PaRappa the Rapper til vesten

Det er nå klart at PSP-utgaven av klassiske PaRappa the Rapper kommer til vesten.

PaRappa the Rapper kom til PlayStation i 1996, og regnes for å være forgjengeren til dagens rytmeactionspill. Her må du repetere en rytmesekvens, og ikke bare må du få rekkefølgen riktig, men også selve rytmen.

Rappeduell i Parappa the Rapper

Når du trykker på knappene vil rapperen PaRappa lage noen rappelyder, og klarer du å få sekvensen riktig vil det høres ut som "ekte" rap. Du kan også prøve å improvisere litt mens du følger sekvensen, noe som gir flere poeng.

PSP-utgaven av PaRappa the Rapper har fått en grafisk overhaling (for å passe til systemets brede skjerm, men den distinkte visuelle stilen fra originalen vil være uberørt), og nye funksjoner som mulighet for at opp til fire spillere kan rappe mot hverandre over trådløst nettverk.

Nyversjonen kommer med alle figurene, brettene og låtene fra originalen, og Sony forteller at de er begeistret over å kunne introdusere den populære rapperen og vennene hans til en ny generasjon spillere.

Sony kunngjorde nylig at PaRappa the Rapper for PSP vil lanseres i juli på den andre siden av Atlanteren, og har overfor nettstedet Eurogamer bekreftet at spillet også kommer til vår del av verden i juli.

Siste fra forsiden