ParaWorld (enspiller)

Dinosaurene angriper i denne enspillerdemoen av sanntidsstrategispillet Paraworld.

I ParaWorld foregår handlingen i et parallelt univers, hvor mennesker og dinosaurer lever side om side. Dette vet naturligvis menneskene å utnytte seg av, og når de går til krig mot hverandre, er det på ryggen til mektige dinosaurer av den blodtørstige typen. I tillegg er de naturligvis bevæpnet med ødeleggende våpen.

Spillet kommer med 20 kart som foregår i fem forskjellige og varierte landområder. Disse er befolket av over 50 ulike dyr, inkludert 40 svært detaljerte dinosaurer. Enspillerdelen lar deg spille som tre ulike stammer og har tre spillbare helter. Disse heltene tillater konstruksjon av unike bygninger, og kan i tillegg skaffe seg nye egenskaper og benytte seg av ulike objekter og våpen som de finner i løpet av eventyret.

Vår dinosaurelskende journalist Øystein Furevik tok en titt på Paraworld under E3, og i sniktitten hans konkluderte han med at spillet ser ut til å kunne bli det ultimale spillet for dinosaurfanatikere, takket være flott grafikk, et innovativt kontrollsystem og et spennende gameplay.

Den nylanserte enspillerdemoen kommer med et øvingsoppdrag og det første brettet i spillet (som heter "stranded"). Installasjonsfilen er på 1,2 GB, så husk å prøve vår nedlastningsserver først da den som oftest er mye raskere enn de alternative gratisserverne fra utlandet.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden