ParaWorld (flerspiller)

Lei av å kontrollere kjedelige stridsvogner og infanterister? I ParaWorld får du lede en hær av dinosaurer, og her er en flerspillerdemo.

I ParaWorld, som akkurat har blitt ferdigutviklet, foregår handlingen i et parallelt univers, hvor mennesker og dinosaurer lever side om side. Dette vet naturligvis menneskene å utnytte seg av, og når de går til krig mot hverandre, er det på ryggen til mektige dinosaurer av den blodtørstige typen. I tillegg er de naturligvis bevæpnet med ødeleggende våpen.

Spillet kommer med 20 kart som foregår i fem forskjellige og varierte landområder. Disse er befolket av over 50 ulike dyr, inkludert 40 svært detaljerte dinosaurer. Enspillerdelen lar deg spille som tre ulike stammer og har tre spillbare helter. Disse heltene tillater konstruksjon av unike bygninger, og kan i tillegg skaffe seg nye egenskaper og benytte seg av ulike objekter og våpen som de finner i løpet av eventyret.

Den nylanserte flerspillerdemoen kommer med et øvingsoppdrag (for én spiller) i Viking Valley, samt to flerspillerkart (Cold Blooded og Shamrock) for to til fire spillere. Disse kartene kan spilles i "deathmatch" og "domination"-modus, og vi får teste dem med to spillbare fraksjoner - vikinger og "dustriders".

Demoens installasjonsfil er på 887 MB. Om du gjør det godt, kan du forresten registrere deg på nettstedet Myskulls.com, hvor de kjører en verdensomspennende turnering for demoen. Her kan du vinne både gull og grønne skoger (eller rettere sagt, 5000 euro), og om du vil delta må du registrere deg innen 4. september.

Eller fra en av følgende kilder:

ParaWorld er akkurat ferdigutviklet, og vil være tilgjengelig i butikk fra og med 15. september. For mer informasjon om spillet kan dere blant annet lese vår sniktitt fra E3 i mai.

Siste fra forsiden