Pariah (enspiller)

Digital Extremes har nylig lansert en demo som lar deg teste enspillerdelen av skytespillet Pariah.

Pariah er et førstepersons skytespill som blander det tradisjonelle "løp og skyt"-gameplayet med elementer fra overlevelsesspill. Spillet foregår i en fremtid hvor menneskeheten har erobret verdensrommet. Jorden har de imidlertid ikke tatt særlig godt vare på, og alt som er igjen av den blå planeten er en ugjestmild ødemark som brukes som et slags fengsel. Derfor kunne nok piloten av transportskipet Dr. Jack Mason og pasienten hans var ombord på valgt en litt bedre planet å krasjlande på.

Nå må Mason komme seg levende fra jorden sammen med den dødssyke pasienten hans, Karina. Hun er den eneste gjenlevende av en gruppe personer som ble infisert av et dødelig virus, og kan holde nøkkelen til en vaksine mot sykdommen som kan vise seg å bli en svært farlig trussel mot menneskehetens videre overlevelse.

I forrige demo av Pariah kunne man teste flerspiller-mulighetene. Denne gangen lanserer Digital Extremes en enspillerdemo, som lar spilleren oppleve litt av historien, gjennom ett brett. Demoen på 255 MB kan lastes ned her:

Siste fra forsiden