Pariah (flerspiller)

Her er en flerspillerdemo av det nye skytespillet fra erfarne Digital Extremes, som har jobbet på både Unreal og Unreal Tournament-spillene.

Pariah foregår i en fremtid hvor menneskeheten har erobret verdensrommet. Jorden har de imidlertid ikke tatt særlig godt vare på, og alt som er igjen av den blå planeten er en ugjestmild ødemark som brukes som et slags fengsel. Derfor kunne nok piloten av transportskipet Dr. Jack Mason og pasienten hans var ombord på valgt en litt bedre planet å krasjlande på.

Nå må Mason komme seg levende fra jorden sammen med den dødssyke pasienten hans, Karina. Hun er den eneste gjenlevende av en gruppe personer som ble infisert av et dødelig virus, og kan holde nøkkelen til en vaksine mot sykdommen som kan vise seg å bli en svært farlig trussel mot menneskehetens videre overlevelse.

Pariah er et nytt førstepersons skytespill fra Digital Extremes, og i tillegg til en enspillerhistorie skrevet av Hollywood-skribenter, skryter det av en svært robust flerspillerkomponent, som inneholder tradisjonelle modus, som "deathmatch" og "capture the flag", i tillegg til nye modus som "siege" og "frontline assault". Dessuten vil spillet komme med en rekke kjøretøy og våpen som spillerne selv kan skreddersy.

Det er denne flerspillerkomponenten du får teste i den nylanserte Pariah-demoen, hvor du får teste et "team deathmatch"-kart som heter Twisted, et "capture the flag"-kart som heter Recoil og et "front line assault"-kart som heter Survivor. Du får også prøveskyte alle våpnene tilgjengelig i spillets flerspillerdel og prøvekjøre tre av spillets kjøretøyer.

Demoen er på 310 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden