Pathologic

I denne demoen av grøsserspillet Pathologic skal du hindre utbredelse av en dødelig sykdom i en mystisk isolert by.

Pathologic er et unikt grøsserspill som foregår i en mystisk isolert by hvor ting ikke er helt som de skal. På grunn av sin isolasjon har samfunnet her utviklet seg i en annen retning enn ellers i verden, og derfor gjelder helt andre sosiale normer og regler her enn andre steder. Omverdenen har kun i liten grad hatt interesse av det som foregikk i byen, men nå blir myndighetene nødt til å reagere på grunn av en dødelig og uforklarlig sykdom, som selv ikke vitenskapen har funnet noen kur mot.

Spillet følger historien til tre mennesker som blir sendt til det problematiske området. Den ene er myndighetenes representant i byen, og hans jobb er å finne ut mer om denne sykdommen. Den andre er en kjent kirurg som leter etter arven etter sin far, og den tredje er ei jente som har evnen til å helbrede folk.

I følge utgiveren er Pathologic er unikt eventyrspill, som påvirker den fysiske og psykiske tilstanden til spilleren på en måte som ingen andre PC-spill har oppnådd tidligere. I en demo kan du selv finne ut om de har rett. Du inntar rollen som en av de tre nevnte protagonistene, i spillets fire første dager.

Eller fra en av følgende kilder:

Pathologic slippes på PC 26. mai.

Siste fra forsiden