Penny Arcade Adventures: Episode Two

Tycho og Gabe på nye eventyr

Nå kan du oppleve fortsettelsen av Penny Arcades steampunk-eventyr.

Nå er den neste episoden av Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness ute, både på Xbox 360 og ulike PC-formater (hvor den kan kjøpes fra distribusjonsportalen Greenhouse).

Turbasert kamp er alltid moro.

Her får vi et nytt mystisk eventyr i New Arcadia, og utviklerne forventer at spillet skal ta mellom seks og ti timer å fullføre. Det er ikke nødvendig å ha spilt forgjengeren for å få glede av denne episoden.

Denne gangen loves vi en dypere eventyr/rollespillopplevelse, med flere omgivelser, flere nøtter og flere nivåer for figurene våre.

Om du har spilt Episode 1 kan du importere figuren din, alternativt kan du lage en helt ny figur (med enda flere muligheter enn før).

Om du er interessert i å teste om dette spillet er noe for deg, kan du ta en titt på demoversjonen. Denne lar deg oppleve starten på spillet, og installasjonsfilen er på 310 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Xbox 360-demoen laster du som vanlig ned fra Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden