Penumbra: Overture

Farene lusker rundt hvert eneste hjørne i grøsserspillet Penumbra: Overture. Her er en fersk demo.

Penumbra: Overture er det første spillet i en serie episodebaserte grøsserspill for PC. Handlingen foregår på Grønland, der hovedpersonen leter etter informasjon om hans avdøde far. Her tar det selvfølgelig ikke lang tid før han finner litt mer enn det han håpet på, og raskt kommer i en svært farlig situasjon.

Lille Petter Edderkopp må dø

Handlingen sees fra førsteperson, og spillet benytter seg av realistisk fysikk for å gi spilleren mulighet til å manipulere omgivelsene rundt seg. Gameplayet skal være intuitivt og utfordrende, og ved hjelp av musebevegelser kan vi simulere handlinger som å flytte på ting, åpne dører og manipulere maskiner og brytere.

Nå har de svenske utviklerne i Frictional Games gitt ut en demo av Penumbra: Overture. Denne inneholder de første brettene, og lar deg blant annet prøve deg på noen av de første fysikkbaserte gåtene i spillet. Installasjonsfilen er på cirka 130 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon om Penumbra: Overture finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden