Perimeter: Emperor's Testament

Syns du vår sniktitt av Perimeter: Emperor's Testament var udetaljert? Vel, nå kan du prøve demoen selv.

Perimeter: Emperor's Testament er oppfølgeren til det kritikerroste sanntidsstrategispillet Perimeter. I Emperor’s Testament utvides Perimeter-universet med nye bygninger å konstruere, nye soldater og enhetstyper å kommandere, oppgradert grafikk, flere slagmarker til flerspillermodusen og ikke minst: 25 nye oppdrag til énspillermodusen, som fortsetter historien fra Perimeter.

Gameplaymessig dreier Perimeter seg først og fremst om å bygge opp et effektivt baseområde med en velfungerende infrastruktur, slik at landområdene man kontrollerer effektivt kan forsvares. For å bekjempe fienden har man mange forskjellige stridsenheter å velge mellom, organisert i grupper. Man bestemmer selv soldatsammensetningen i hver gruppe, og disse kan kombineres på ulike måter for å danne forskjellige enheter ettersom situasjonen endres. Med mange innovative og spennende elementer, byr Perimeter på en strategisk utfordring utenom det vanlige.

Dagens demo veier 467 MB og gir deg anledning til å teste ett oppdrag i enspillerkampanjen og ett flerspillerbrett over LAN eller Internett. Du får også en "High Score"-modus hvor du skal kjempe mot en evig strøm av fiender. Målet er å holde ut så lenge som mulig.

Eller fra en av følgende kilder:

Perimeter: Emperor's Testament er allerede ute i Russland og enkelte europeiske land. Spillet slippes 29. august i Norge.

Siste fra forsiden