Perimeter: Emperor's Testament

Paradox har gitt ut en ny demo av det kritikerroste strategispillet Perimeter: Emperor's Testament. Her kan du spille fullversjonen i tre timer.

Perimeter: Emperor's Testament er et sanntidsstrategispill med flere svært unike funksjoner og muligheter. Spillet har fått god kritikk i pressen, og vår egen Tryggve Sollid konkluderte slik i omtalen hans:

- Hvis et strategisk sci-fi-eventyr som ikke er redd for å være selvhøytidelig for å rive deg med høres ut som noe du kunne tenke deg, er valget klart: Perimeter: Emperor's Testament er noe av det mest spennende jeg har sett innen strategisjangeren på lenge. Det beste ville vært om mange nok kunne brukt lommeboka til å si ifra om at sånt vil vi ha mer av.

Om du har lyst til å teste dette spillet, kan du nå laste ned en prøveversjon du kan spille i tre timer. Når denne tiden er omme, kan du betale for å låse opp fullversjonen og fortsette å spille så lenge du ønsker det. Prøveversjonen inneholder alle funksjonene fra fullversjonen, og er på 890 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

De som følger med på hva den svenske utgiveren Paradox foretar seg vil kanskje ha interesse av å vite at de har signert nok et spennende spill for GamersGate-tjenesten deres. Dette er 1C Maddox Games sitt etterlengtede strategispill Theatre of War (tidligere kjent som WW2 RTS), som gis ut av strategispesialisten Battlefront. Dermed blir det forhåpentligvis lettere for strategispillere å sikre seg dette spillet når det kommer ut senere i år.

Siste fra forsiden