Perimeter

Codemasters og K-D Labs har akkurat gitt ut en oppdatering til sanntidsstrategispillet Perimeter, som vi nylig omtalte her på Gamer.no.

Perimeter er et nyskapende sanntidsstrategispill med en rekke unike elementer som gjør det fullstendig annerledes det meste på markedet akkurat nå. Spillet fikk totalkarakteren åtte av Gamer.no, og omtalen finner du ved å ta en titt på produktoversikten eller følge lenken under.

Det ser ut som om det er flerspillerfunksjonen som har fått mest oppmerksomhet i denne oppdateringen, noe som er positivt. Perimeter har absolutt potensial til å bli et svært populært flerspillerspill, men butikkversjonen av spillet inneholdt noen underlige mangler, slik som en fullstendig fraværende "chattefunksjon". Nå er denne implementert, både inne i selve spillet, og i lobbyen. Lobbyen til spillet har fått mange oppgraderinger, slik at den nå faktisk ser ut til å være brukbar. Det betyr at du vil slippe å benytte deg av GameSpy Arcade for å finne folk å spille med.

I tillegg har utviklerne lagt med et nytt flerspillerkart som heter Gletcher. Dette kartet beskrives som en svampverden med et nøytralt og fullstendig oppgradert bombelaboratorium i midten. Den siste nye funksjonen det fortelles om er muligheten til å lage en "replay" etter at spillet er ferdig, slik at du kan lagre spill du er spesielt fornøyd med.

Oppdateringen er på 16 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden