Perpetual Entertainment med nytt onlinerollespill

Utvikleren av det kommende onlinerollespillet Star Trek Online annonserte i går et nytt massivt onlinerollespill designet av mannen som stod bak Diablo II.

Gods and Heroes, som spillet har blitt navngitt, blir i disse dager demonstrert for utvalgte journalister på spillutviklingsmessen GDC. Vi er desverre ikke der, men vi kan iallefall bringe litt informasjon om den kommende tittelen.

I Gods and Heroes spiller du en klassisk, udødelig helt fra det gamle Rom. Som et sendebud fra gudene skal du finne din skjebne gjennom en serie oppdrag og eventyr. Etter hvert får du tilgang på mektige våpen og enorme krefter, og må kjempe mot større og farligere fiender. Siden dette er et onlinerollespill kan du selvsagt slå deg sammen med andre helter, danne lag og dra ut i verden for å renske den for ondskap sammen.

-Gods and Heroes tilbyr det alle tilhengere av denne genren krever: innhold, sier Chris McKibbin, produsent av Gods and Heroes og grunnlegger av Perpetual Entertainment. Det blir mer enn 1250 oppdrag tilgjengelig når spillet slippes, alle knyttet opp mot det unike temaet denne tidsepoken tilbyr. I tillegg vil spillere kunne konsentrere seg om oppgradering av spesifikke evner eller egenskaper. Man kan også delta i konkurranser på ulike områder, og det sosiiale systemet i landet blir grundig bygget.

Spillet er altså satt i Roma rundt år 300 f.kr, med alt det medfører av stridigheter og konflikter. Menneskelige fiender er i konstant krig med Romerriket, mystiske fabeldyr truer det mektige herredømmet, og det er heltenes oppgave å ta knekken på dem alle. Din oppgave er altså å beskytte Rom fra all verdens ondskap, og det gjør du med makt.

Hvis alt går etter planen hos Perpetual, får du sjansen til å bli romer allerede i høst.

Siste fra forsiden