PES 6 får utgivelsesdato

Konami har fortalt når fotballfrelste spillere kan løpe til butikkene for å skaffe Pro Evolution Soccer 6 til PS2, Xbox 360 og PC.

I dag kunngjorde Konamis europeiske gren at PC, PS2 og Xbox 360-versjonene av Pro Evolution Soccer 6 kommer til å lanseres 27. oktober i Europa. Versjonene til PSP og DS vil følge "kort etter", men noen dato for disse har vi for øyeblikket ikke fått.

Det er med andre ord litt under en måned til fotballelskende spillere kan teste om Konami fortsatt leder an i kampen mot EA og deres FIFA-serie. Konami forteller at spillet kommer med helt ny kunstig intelligens som sikrer at medspillerne dine posisjonerer seg mye mer fornuftig enn før, og vi får i tillegg flere andre forbedringer.

Blant annet har systemet for skudd blitt redesignet, og vi får i tillegg nye bevegelsesmuligheter, slik som en ny sklitakling og mulighet til å drible bakover. Det fortelles også at fysikken har blitt forbedret, og at vi får mer balanserte dommere og nye gameplaymoduser (som "international mode" hvor vi får lede et land til seier i en serie mesterskap).

Selvfølgelig får vi også noen nye offisielle lag. Landslagene inkluderer alle de europeiske storhetene, og Konami nevner Tsjekkia, Frankrike, Australia, England, Spania og Sverige. Nye klubblag får vi også, blant annet lagene i den franske Ligue 1.

Siste fra forsiden