Piranha Bytes-rollespill får navn

Deep Silver kunngjør Risen

Det neste spillet fra Gothic-utvikler Piranha Bytes heter Risen.

I går nådde nedtellingen teaser-nettstedet til Piranha Bytes sitt neste rollespill null, og en hel verden av rollespilltilhengere ventet spent på å få vite mer om spillet.

Ny nedtelling. Yay.

Nedtellingen endte imidlertid i et aldri så lite antiklimaks. Det eneste vi fikk vite var spillets navn, som er Risen. I tillegg startet nok en nedtelling, som ikke er ferdig før om to uker.

Litt senere på dagen kom heldigvis Deep Silver (en del av Koch Media) med et bittelite plaster på såret. I en pressemelding kom de med en offisiell kunngjøring av spillet, og litt informasjon om historien.

Risen følger en sjømann som har havnet på en mystisk øy etter at skipet hans sank under en storm. Denne øya domineres av en aktiv vulkan. Samtidig har eldgamle tempelruiner nylig blitt avdekket, og bisarre vesener har infisert øya. Uansett hva som skjer, er det klart at øya har behov for en helt.

– Piranha Bytes har allerede bevist sitt enorme talent for å skape både spennende og dype rollespillverdener. Med Risen leverer de et nytt og spennende scenarie, som vil gi spillerne mange varierte eventyr, sier Klemens Kundratitz, sjef hos Koch Media.

Mer informasjon om spillet blir presentert på Games Convention.

Siste fra forsiden