Pirates! med rollespillelementer

Sid Meiers gjenopplivning av piratklassikeren Pirates! skal etter planen inneholde utvidede rollespillelementer i følge utviklerne selv.

Det høyst forventningstilknyttede piratspillet ble kunngjort på E3-messen i Los Angeles i fjor, og Gamer.no var et av de første nettstedene som kunne meddele den glimrende nyheten til alle tilhengere av de klassiske spillene. Spillet er enda et godt stykke unna lansering, men vi lever i håpet om at det skjer mot slutten av året.

Nå har Firaxis, selskapet som utvikler spillet i hop med design-guruen Sid Meier, bekreftet at Pirates! vil inneholde utvidede rollespillelementer i flere former og funksjoner. Spillere skal visstnok kunne følge flere forskjellige skjebner gjennom spillet, mot den ultimate rikdommen og et lykkelig liv. Spillet introduserer også et berømmelsessystem hvor du kan stige i gradene, og samtidig skaffe deg mer innflytelse avhengig av dine bragder.

Det nye Pirates!-spillet skal i følge Sid Meier være tro til den opprinnelige versjonen som kom i 1987. Senere fulgte Pirates! Gold i 1990, og Sid Meier og kompani ønsker denne gangen å kombinere det solide gameplayet med nyskapende grafikk. Det oppnår de forhåpentligvis med bruken av 3D-motoren GameBryo, den samme teknologien som står bak Morrowind og Dark Age of Camelot.

Siste fra forsiden