Pirates of the Burning Sea tar form

Piratspill er kommet på moten igjen, men Pirates of the Burning Sea skiller seg likevel ut. Vi snakker om et massivt multiplayer online rollespill fra 1700-tallet. Se for deg muligheten til å være kaptein på et skip i de karribiske øyer, eie en hel flåte, være pirat eller politiker i et online univers med fantastisk grafikk.

Mulighetene vil bli mange i Pirates of the Burning Sea, som er under utviklinge av selskapet Flying Lab. Som en kaptein vil du få mulighet til å designe alt på ditt eget skip. Ved hjelp av teksturer og modeller, kan du utviklet skipet ditt akkurat slik du ønsker. Alt fra kanoner til seil kan tekstureres med hjemmelagde teksturer, og deretter kan du selge utstyret om du trenger penger. Alle skip fra alle nasjoner som seilte i det karribiske området på 1700-tallet vil inkluderes i spillet.

Det som også blir litt spesielt med dette spillet, er at det vil bli lansert via Valve Softwares Steam-tjeneste. Flying Lab kommer til å lansere bit for bit av spillet via den tjeneste, og første bolk kommer allerede i høst. Likevel betyr ikke det at spillet er uferdig, men utviklerne vil legge til nye funksjoner og elementer i etterkant, for å komplettere spillet ytterligere. Dette betyr at spillet utelukker uten bredbånd eller andre raske Internett-tilknytninger, men Flying Lab har da også understreket at det er gjort med vilje. De har sett et globalt ønske om onlinespill med fokus på utførelse, hvor systemkravene ikke kommer i første rekke.

Siste fra forsiden