Pirates of the Burning Sea utsatt

Det kommende onlinespillet satt i en salt og hard piratverden har blitt utsatt.

Pirates of the Burning Sea sitt offisielle nettsted melder nå at spillet ikke forventes lansert før i fjerde kvartal 2004 - altså helt mot slutten av året. Dermed må alle kjølhalere, matrosser, kapteiner og annet saltvannspakk vente med å borde båten og seile ut på bøljan blå.

Spillet utvikles av det uavhengige selskapet Flying Lab, og skal angivelig lanseres gjennom Valves Steam-system. Det skal ikke selges i butikkene, og må lastes ned fra Internett for å tas i bruk.

Flying Lab melder også om at de pågrunn av utsettelsen ansetter nye medarbeidere som skal hjelpe dem nå den neste milepælen i prosjektet. Som vi fikk vite i intervjuet Gamer.no førte med utviklerne for en liten stund siden, er det flere funksjoner de ikke regner med rekker lanseringen - slik som menneskelige avatarer. Om dette vil bli med som følge av utsettelsen gjenstår å se.

Pirates of the Burning Sea er et onlinespill hvor store mengder mennesker får leve ut sine drømmer om å bli en kaptein over sitt eget skip. Spillere skal kunne bli handelsmenn, pirater og marineoffiserer. Gull og diamanter kommer trolig til å lokke mer enn en svømmetur blant haiene, og for å unngå det må spillere selv kjempe mot hverandre i det utviklerne betegner som et veldig originalt kampsystem.

Siste fra forsiden