Piratspill fra Atari i september

Age of Pirates: Caribbean Tales går for å være den sprituelle etterfølgeren til Sea Dogs. Nå har Atari sikret seg rettighetene for europeisk utgivelse til høsten.

Kort tid etter det første Pirates of the Caribbean-spillet ble lansert, kunngjorde utvikleren Akella at de jobbet med et nytt Sea Dogs 2, som etter hvert fikk navnet Corsairs 2. Dette ble så lansert på det russiske markedet, og en internasjonal versjon under navnet Age of Pirates: Caribbean Tales har vært under utvikling siden mai 2004.

På fredag fortalte Atari at de skal distribuere dette eventyr/rollespillet i Europa, og med planlagt lansert i september ser det ut til at over to år med internasjonal tilpasning snart tar slutt.

Age of Pirates: Caribbean kommer med 16 koloniserte øyer, og et fullstendig åpent gameplay, i følge Akella. Det finnes ingen forhåndsskriptet historie eller begrensninger i forholt til plottet, og spilleren står fritt til å gjøre hva han vil. Naturligvis har han et mål, nemlig å erobre alle koloniene, men det er utallige måter å nå dette målet på og Akella lover at brukeren vil kunne spille om og om igjen uten å oppleve de samme tingene.

Spillet kommer med en rekke forskjellige varer som spilleren kan handle med. Det skal også være mulig å delta i slavehandelen. I tillegg vil det være mulig å kontrollere egne kolonier.

Age of Pirates vil ha forbedret kunstig intelligens som sikrer at sjøslagene vil bli utfordrende og spennende. I tillegg vil spillverdenen leve sitt eget liv uavhengig av spilleren. Vi får tilgang på seksten ulike skip, inkludert gallion, skonnert, fregatt og det fryktinngytende Man-o-War. Spillet vil også inneholde flerspiller for opp til 16 spillere samtidig.

PC-spillet Age of Pirates: Caribbean Tales lanseres i september, og må ikke forveksles med actionspillet Age of Pirates: Captain Blood fra samme utvikler – hvor du spiller en pirat fra boka Captain Blood: His Odyssey, skrevet av Rafael Sabatini.

Siste fra forsiden