Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 er annonsert

Vi loves nye figurer, nye verdener og nye måter å spille på.

Electronic Arts

Electronic Arts og utvikler PopCap Games har offisielt avduket Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Dette gjorde de under pressekonferansene til Microsoft og EA under E3 i dag.

Roboter, pirater og superheltzombier.

Spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC våren 2016. Det introduserer en rekke nye moduser til serien: Både flerspiller samarbeidsmodus og enspillermodus er nå en realitet i Garden Warfare 2. Utover dette kan spillere se fram til en rekke nye klasser som snikskytter, nærkampfigurer og en rask liten zombie som kan tilkalle en stor robot.

I tillegg til nye baner og figurer ble det meddelt at de som har spilt det originale spillet kan overføre så godt som alle figurene de har låst opp til Garden Warfare 2 når det slippes. Utvidelsespakker til spillet vil, som i det første spillet, være gratis.

Electronic Arts viste frem en splitter ny filmatisk trailer. Dersom den er representativ for hvordan det endelige sluttproduktet kommer til å bli, ser det ut til at Garden Warfare 2 byr på akkurat like mye galskap som det vi kjenner fra de tidligere spillene i serien.

Traileren kan du se her:

Siste fra forsiden