Playlogic gir ut Diabolique

I Diabolique: License to Sin spiller du hemmelig agent, og arbeidsgiveren din er fanden selv.

Diabolique: License to sin er et tredjepersons actioneventyr under utvikling hos polske Metropolis Software. Spillet har hentet inspirasjon fra titler som Splinter Cell, og her får du blant annet leke deg med massevis av høyteknologisk utstyr. I tillegg får du en rekke demoniske krefter som kan brukes for å snu vanskelige situasjoner til din fordel.

Siden menneskehetens fødsel har de gode og de onde kreftene kjempet om menneskenes gunst, og nå har det kommet ondskapens forekjempere for øre at den gode siden jobber med noe stort. Noe som kan ødelegge alt. Dette kan ikke tillates, og her kommer du - som djevelens beste hemmelige agent, Dark Eaville, inn i bildet.

Du sendes til jorden for å finne ut av hva det er som er på gang og, om mulig, sette en stopper for de gode kreftenes planer. Som helvetes versjon av James Bond får du gjøre ting som å snike deg forbi vakter, stille ta ut målene dine med snikskytterrifle (eller eventuelt skyte deg vei gjennom livvaktene deres), og delta i heftige bil- og båtjakter.

Lanseringen av Diabolique er satt til høsten 2006, så det er fortsatt en stund igjen før vi får se denne tittelen i butikkhyllene. Til nå har det kun vært snakk om en PC-versjon, men nå som den nederlandske utgiveren Playlogic har sikret seg utgivelsesrettighetene, ser det ut til at vi også kan forvente oss versjoner til de nye konsollene.

For mer informasjon om Diabolique: License to Sin kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden