PlayOnline når 500.000 brukere

Square Enix sin onlinetjeneste PlayOnline, som blant annet er knyttet opp mot onlinespillet Final Fantsy XI, høster stor suksess.

Tallet representerer Amerika og Japan kombinert, men også spillere fra andre land er trolig registrert i denne statistikken. Dessverre er det ingen dato satt for europa-lansering enda, og de fleste må ta til takke med dyre importversjoner.

Final Fantasy XI er det massive onlinespillet basert på det velkjente Final Fantasy-universet. Her kan spillere innlede vennskap, og leve et liv i søken etter penger og suksess. Eventyr står sentralt på programmet, og du skal selv reise rundt i den store verdenen mens du kjemper deg forbi alskens pakk og fanteri.

For å ta del i morsomhetene må du betale en fast sum på omtrent 100 kroner i måneden. Hvis du vil ha flere enn én figur, må du i tillegg betale cirka 10 kroner ekstra. PlayOnline gir også spillere muligheten til å slurve vekk tiden på et slags mini-kortspill kalt TetraMaster, som naturligvis også koster en liten slant ekstra for å bruke.

Siste fra forsiden