Cyberpunk 2077 - konsoll

PlayStation 4- og Xbox One-versjonene av Cyberpunk 2077 er dårlige – nå beklager utviklerne

CD Projekt RED sier de burde vist frem utgavene, og vil jobbe for å bedre dem.

CD Projekt RED

I en melding på Twitter beklager nå CD Projekt RED for at konsollversjonene til Cyberprojekt 2077 er i dårlig stand. Blant annet peker studioet på at de burde ha vist frem spillet på PlayStation 4 og Xbox One før slipp, slik at spillere på disse plattformene kunne tatt et mer veloverveid valg.

Som en del av beklagelsen forteller de også at alle som ønsker å heve kjøpet av spillet, kan gjøre det. På konsollene kan du bruke nettbutikkenes egne systemer, mens de som har kjøpt fysiske eksemplar kan få refundert spillet hos forhandlerleddet. I de tilfellene der det skulle være vanskelig, kan man ta kontakt med CD Projekt RED direkte.

De siste dagene siden lansering har det blitt mer og mer tydelig at utgavene til de gamle traverne, PlayStation 4 og Xbox One, ikke er av det beste slaget. Bildefrekvens, oppløsning og innlasting av data er noen av problemområdene. Spillteknologinettsiden Digital Foundry har i sine tester vist til at disse utgavene – her med PlayStation 4 som utgangspunkt – ikke kjører bra i det hele tatt på den nå 7 år gamle maskinvaren. Xbox One X- og PlayStation 4 Pro-utgavene skal yte en del bedre.

Planen videre nå er å bøte på problemene til disse konsollutgavene. Den første oppdateringen skal komme allerede nå til uken, mens det følges opp med større patcher i januar og februar.

Spillet har også tekniske problemer på PC for øyeblikket, men disse virker å være hakket mindre graverende. Utviklerne jobber også der med å oppdatere spillet for å luke dem ut, men vi tipper det kan ta litt tid før alt er optimalt der også.

LES OGSÅ: Her er noen forslag som kan fikse noen av de mange feilene »
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av PC-utgaven av Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden