Power Stone Collection til PSP

De populære Dreamcast-slåssespillene i Power Stone-serien er på vei til PSP.

Capcom har kunngjort at de planlegger å lansere Power Stone Collection på PSP mot slutten av året. Denne pakken består av Power Stone og Power Stone 2, to kritikerroste slåssespill til Segas nå avdøde Dreamcast-konsoll.

Da Power Stone ble lansert i 1999, ble det beskrevet som en ny type slåssespill som ikke bare droppet sjangerens tradisjonelle 2D-grafikk til fordel for 3D, men som også skapte en ny type gameplay hvor spillerne fikk slå seg løs i interaktive omgivelser fulle av potensielle hjelpemidler samt farlige feller.

Spill nummer to i serien utvidet det originale konseptet på en spennende måte; her fikk nemlig fire spillere kjempe mot hverandre samtidig, og spillet ble raskt en flerspillerfavoritt. På PSP vil begge spillene støtte flerspiller over trådløst nettverk, og ved hjelp av "game sharing"-funksjonen vil det kun være nødvendig med en kopi for at flere spillere skal kunne kjempe mot hverandre.

PSP-versjonene av Power Stone og Power Stone 2 kommer i tillegg med en rekke forbedringer, slik som et nytt grafisk brukergrensesnitt, et nytt kamerasystem spesialdesignet for den brede PSP-skjermen, samt nye våpen og nye eventyr. I tillegg får Power Stone 2 et "bomber battle"-minispill som ikke var i Dreamcast-versjonen.

Siste fra forsiden