Prey tilgjengelig for nedlasting

Nå kan du kjøpe og laste ned fullversjonen av Prey, slik at du er klar når spillet slippes i USA.

I mai meldte 3D Realms om en distribusjonsavtale med Game xStream - et nettbasert leveringssystem som minner om Valve sitt Steam. Det overrasker oss derfor å se at Triton Player - en konkurrerende tjeneste, nå annonserer rettighetene til digital distribusjon av PC-spillet Prey fra 3D Realms og Human Head Studios. Kunder som forhåndsbetaler i dag kan umiddelbart laste ned en fullversjon som låses opp i samme sekund som datoen (amerikansk tid) skifter til 11. juli.

Den digitale versjonen av spillet, uten DVD-cover og manual, er prisgitt 49.95 amerikanske dollar, altså omtrent 310 norske kroner. I følge vår prisguide er beste pris for butikkversjonen i Norge akkurat nå 359 kroner (pluss porto).

Prey er et førstepersons skytespill der du spiller en amerikansk indianer som blir bortført av en bande uvennlige romvesener. Ved hjelp av spirituell kontakt med forfedrene dine får du overnaturlige egenskaper, som du må benytte deg av for å overleve den farlige situasjonen du er i. Eksempler på dette er "Spirit Walking", "Wall Walking" og "Deathwalk", som er manøvre du kan utøve i romskipet. Du er i flere tilfeller nødt til å tyde språket til romvesenene, for å skaffe deg forsprang i kampen.

Handlingen foregår om bord på romvesenenes skip, som er fylt til randen av ekle monstre og andre krek, som de har samlet sammen på sin ferd gjennom verdensrommet. Underveis møter du mange utfordringer, som ofte er relatert til triksing med tyngdekraften og såkalte portaler, som raskt tar deg (og fienden) til et sted til et annet. Omgivelsene er også levende og organiske, og utgjør dermed en ekstra trussel for spilleren. Prey kjører forøvrig på Doom 3-motoren, og tilbyr spektakulær grafikk.

Siste fra forsiden