Prey

3D Realms og 2K Games har gitt ut en stor oppdatering til Prey, som blant annet gir oss fire nye flerspillerbrett og fem nye "skins".

Hvis du spiller Prey online, enten det er til Xbox 360 eller PC, har 3D Realms og 2K Games en liten førjulsgave til deg – en stor oppdatering til spillet, som blant annet inneholder fire nye flerspillerkart (Gravity Labs, Space Oddity, Topillogical og Tunnel Rat) og fem nye flerspiller-"skins" (Becky, Elhuit, Hunter, Elite Hunter, og Jen).

På Xbox 360 laster du oppdateringen ned fra Xbox Live Marketplace, helt gratis. PC-eiere kan laste den ned fra et bredt utvalg servere, og vi har den selvfølgelig her på Gamer.no. Det spiller ingen rolle om du har Prey versjon 1.0 eller 1.1 fra før. PC-oppdateringen kommer også med en oppdatert versjon av serverprogramvare for Windows (du kan også laste ned oppdatert Linux-server fra 3D Realms).

I tillegg til de nye kartene og serverprogramvaren fikser oppdateringen noen feil i spillet. Mer informasjon om oppdateringen finner du hos 3D Realms. Oppdateringen er på 40 MB.

Mens vi snakker om Prey kan vi også nevne en annen sak, nemlig at selskapet som drev nedlastningstjenesten Triton, som mange kjøpte spillet over, har gått konkurs. Dette betyr at Prey-versjoner kjøpt over Triton kan slutte å fungere, men det er ingen grunn til å engste seg; 2K Games har nemlig fortalt at de vil sende alle Triton-kunder en gratis boksversjon av spillet.

Siste fra forsiden