Pro Cycling Manager 2006

I den nylanserte demoen av Pro Cycling Manager 2006 får du delta i en virtuell versjon av Tour de France (riktignok kun som trener).

Pro Cycling Manager 2006 setter deg i rollen som treneren for et av 50 profesjonelle sykkellag fra 2006-sesongen. Du må stå for trening, utstyr og andre utgifter, for å sørge for at laget ditt gjør det godt i offisielle mesterskap verden over. Spillet skilter også med Tour de France-lisens, som blant annet betyr ekte navn på syklistene.

Når laget ditt starter et sykkelritt får du presentert handlingen i 3D, og i denne delen av spillet må du bestemme taktikken til syklistene dine. Du må bestemme om syklistene skal rykke, følge feltet eller kjøre sitt eget løp, og passe på at de har krefter igjen til en sluttspurt. Løpene kommenteres underveis, og du har i tilgang til grundige data om syklistenes fysiske tilstand.

Focus Home Interactive har nå gitt ut en demo av Pro Cycling Manager 2006. Denne inneholder en liten opplæringsdel, samt etappe nummer 16 i Tour de France. Her foregår handlingen mellom Bourg d'Oisans og La Toussuire Les Sybelles, og du må prøve å hjelpe T-Mobile sitt lag til etappeseier. Demoens installasjonsfil er på 391 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden