Pro Cycling Manager 2007

I den nylanserte demoen av Pro Cycling Manager 2007 får du prøve deg som sjef for et sykkellag.

I Pro Cycling Manager 2007 må du lede et lag med syklister til verdenstoppen. Spillet har fått den prestisjefylte Tour de France-lisensen, og i tillegg er 20 ekte lag med i spillet, med alle syklistene du kjenner fra verdenstoppen.

Det nyeste spillet i serien skal være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere utgivelser, samtidig som utviklerne også lover økt realisme. Jobben din er å sørge for at laget ditt sørge for at de får skikkelig trening og forberedelser før de ulike sykkelrittene. Dessuten må du detaljstyre lagets strategi under selve rittene.

Ellers loves vi en rekke endringer i spillets karrieremodus (slik som et mer intuitivt overgangssystem, bedre verktøy for å finne nye syklister, bedre simulasjonsmotor og et generelt mer selvforklarende brukergrensesnitt). Den kunstige intelligensen skal også ha blitt forbedret.

Nå har den franske utgiveren Focus Home Interactive lansert en 435 MB-stor spillbar demo av Pro Cycling Manager 2007. Denne demoen inneholder en øvingsdel, samt muligheten til å lede laget T-Mobile til seier i etappe nummer 16 i Tour de France. Denne etappen går mellom Bourg d'Oisans og La Toussuire Les Sybelles.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mens du laster ned kan du for eksempel ta en titt på vår omtale av spillet.

Siste fra forsiden