Pro Evolution Soccer 2008

Nå kan du teste forbedringene i det nyeste Pro Evolution Soccer-spillet fra Konami.

Fotballkrigen fortsetter også i år, og etter at det nyeste FIFA-spillet fikk en god mottakelse her hos oss, er det Pro Evolution Soccers tur til å vise hva det duger til.

Årets versjon vil i følge Konami videreføre den avansert fotballsimulatoren til nye høyder. De forteller blant annet at en avansert kunstig intelligens lar lagene du spiller mot tilpasse seg spillestilen din for å by på en mye mer realistisk simulering av ekte fotballkamper.

Dessuten vil du i følge utviklerne ha enda større kontroll over ballen enn før, og vil kunne gjøre små manøvreringer for å komme deg forbi motspillerne. Disse vil aktivt gjøre det de kan for å stoppe hindre deg i å finne åpninger, og å blokkere innkommende skudd.

Den nylanserte demoen lar det spille en oppvisningskamp med fem ulike vanskelighetsgrader. Lagene vi får stifte bekjentskap med i demoen er Brasil, Argentina, Frankrike, Portugal, Spania og Tyrkia. Demoens installasjonfil er på 1,1 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden