Pro Evolution Soccer 5 til PSP

Til høsten kan du spille Pro Evolution Soccer 5 hvor som helst, og når som helst.

Konami avslører i dag at deres kritikerroste fotballserie Pro Evolution Soccer for første gang inntar en håndholdt plattform via Sony PSP. PSP-versjonen slippes allerede til høsten – med andre ord før PC- og konsollversjonene, som ikke ventes før årets siste kvartal.

Pressemeldingen forteller at vi kan vente oss den samme realismen og gameplayet som vi kjenner fra tidligere, og med tanke på antall klubber og land, vil det være omtrent like mye å velge mellom i PSP-versjonen. Totalt kan vi vente oss 136 klubblag og 57 landslag, som kan delta i seks ligaer og flere ulike turneringer.

Det blir naturlig nok også støtte for spilling og utveksling av data med andre over trådløst nettverk. I tillegg vil det være mulig å koble PSP-versjonen mot PlayStation 2-versjonen for å laste inn dine egne lag, og bruke disse i kamper på PSP. Det nevnes også annet eksklusivt innhold, uten at dette blir spesifisert nærmere.

Mer informasjon går ikke Konami ut med foreløpig, men de har gitt oss noen skjermbilder som dere finner på vår produktside.

Siste fra forsiden