Pro Evolution Soccer 6

Fotballkrigen er i gang igjen, og nå kan du finne ut hvordan Pro Evolution Soccer 6 takler presset fra det nyeste FIFA-spillet.

Pro Evolution Soccer 6 er det nyeste fotballspillet fra Konami. Her skal den kunstige intelligensen til fotballspillerne ha blitt kraftig forbedret, noe som spesielt vil kunne legges merke til når datastyrte spillere ikke har ballen, og beveger seg intelligent rundt på banen, slik at de alltid befinner seg i gode posisjoner. De vil også peke for å indikere hvor de ønsker at du skal sparke ballen.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Systemet for skudd har blitt redesignet, og vi får også nye bevegelsesmuligheter, slik som en ny sklitakling og mulighet til å drible bakover. Det fortelles også at fysikken har blitt forbedret, og at vi får nye offisielle lag.

Nå kan du selv teste om Pro Evolution Soccer 6 har det som skal til for å holde unna for FIFA-serien fra Konamis erkerival, Electronic Arts. I den nylanserte demoen får du nemlig mulighet til å spille en kamp i fotballskoene til de italienske, svenske, spanske eller tsjekkiske landslagsspillerne. Demoens installasjonsfil er på 207 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden