Pro Evolution Soccer til høsten

Mer fotball fra Konami

Til høsten er Konami klar med PES 2009, og vi loves masse små og store forbedringer.

Konamis Pro Evolution Soccer er et av de mest anerkjente fotballspillene på markedet, og tidligere spill i serien har blitt godtmottatt her på Gamer.no. Nå har årets utgave av spillet blitt kunngjort, og fotballfrelste trenger ikke vente lengre enn til høsten før de kan få fingrene i det.

Vi loves penere spillere.

PES 2009 skal inneholde en rekke forbedringer fra forgjengerne, men Konami vil foreløpig ikke utdype nøyaktig hva de går ut på. Grafikken og animasjonene skal ha fått seg en oppgradering, og det skal også være bedre muligheter for å stille inn spillet slik som du selv ønsker det. I tillegg loves vi nye og innovative kontrollfunksjoner.

– Kunngjøringen av et nytt PES-spill er alltid et høydepunkt for Konami, men PES 2009 kommer til å fastslå hvor totalt overlegen serien er, skryter Konamis Jon Murphy i en fersk pressemelding.

– Vi skal øke realismen i spillet ved hjelp av en masse nye funksjoner, og sluttproduktet vil gjenspeile ferdighetene og tempoet som preger moderne fotball, fortsetter han.

PES 2009 kommer til PSP, Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3 og PC. Det er foreløpig ikke oppgitt noen nøyaktig slippdato.

Siste fra forsiden