Project Offset får utgiver og 360-versjon

Det lovende fantasy-actionspillet Project Offset har fått en utgiver, og ser også ut til å komme til Xbox 360.

I løpet av det siste året har Offset Software imponert oss med flere lekre videoer fra et fantasybasert actionspill kun kjent som Project Offset. Offset Software er et nytt studio dannet av veteraner fra S2Games, som stod for det populære onlinespillet Savage, og spillet deres utvikles på en egenprodusert grafikkmotor som ser ut til å kunne stå for like fabelaktig grafikk som de store motorene fra id og Epic.

Nå har Offset Software fortalt at de har sikret seg en avtale med en stor utgiver for Project Offset. Derfor trenger det lille studioet hjelp av talentfulle programmerere og artister, og har lagt ut en rekke stillingsannonser på nettstedet sitt. Vi fikk ingen detaljer om hvilken utgiver det er snakk om, men de ser i alle fall ut til å bidra med en ikke ubetydelig pengesum for at spillet skal bli ferdigutviklet.

Eksempel på "specular bloom"

jobbsøkersiden til Offset Software oppdaget en journalist hos TeamXbox at Offset Software nå også søker etter en Xbox 360-programmerer, som skal ha hovedansvar for "porting, vedlikehold og optimisering av kodebasen for Xbox 360". Dette betyr at Offset Software i alle fall planlegger en Xbox 360-versjon av spillet, da de ikke er store nok til å jobbe med to omfattende prosjekter samtidig.

I Project Offset får spilleren velge yrke og utseende til heltefiguren sin, før han må legge ut på en farefylt reise gjennom massive miljøer og naturlige miljøer fulle av mørke mysterier, fuktige huler, befestede slott og labyrintaktige fangehull.

Underveis får han eller hun besøke enorme byer, eldgamle bygninger og krigsherjede ødemarker, og mange av områdene befolkes av ondsinnede og illeluktende monstre. Heldigvis kan flere spillere samarbeide om enspillerkampanjen, slik at man slipper å møte alle farene alene. Flerspillerkomponenten skal være svært robust, og spillerne stor frihet til å samarbeide slik de ønsker.

Dessuten finnes det massevis av våpen, rustninger og magiske gjenstander som gjør det lettere å overleve i en fiendtlig verden. Vi får også mulighet til å ri på ildsprutende drager og andre fantasivesener, noe som burde kunne jevne ut oddsene litt. Mer informasjon om Project Offset finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden