ProStroke Golf: World Tour 2007

Kan Oxygens nye golfspill jage Tiger Woods til skogs? Finn det ut i den nylanserte demoen.

ProStroke Golf: World Tour 2007 er et nytt golfspill fra Oxygen Interactive og Gusto Games. I tillegg til en mengde lisensierte spillere (som Sergio Garcia, Justin Rose og Colin Montgomerie) og golfbaner, får vi et unikt kontrollsystem som i følge Oxygen tillater total kontroll over golferens stilling, vektdistribusjon og slag.

Spillet kommer med et omfattende karrieremodus, men vi får også mulighet til å spille enkeltstående spill mot datamaskinen eller venner. Om vi sliter litt, vil caddien vår komme med (forhåpentligvis) gode råde og vink, og det hele kommenteres av kjente britiske golfkommentatorer. Vi får også et redigeringsverktøy som vi kan bruke til å lage egne golfbaner med.

Den nylanserte demoen av ProStroke Golf: World Tour er på 264 MB. Det har ikke lykkes oss å finne ut nøyaktig hva den inneholder, men den vil i alle fall gi oss en god mulighet til å finne ut om kontrollsystemet er så flott som Oxygen hevder. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden