PSP forsinket i Europa?

Det respekterte nettstedet Computer & Video Games hevder at den europeiske lanseringen av Sony sin PSP-konsoll blir forsinket.

Til nå har det ikke vært noen offisiell dato for lanseringen av Sony PSP i Europa, men den planen fra Sony sin side var å lansere systemet innen utgangen av mars. Skal vi dømme etter uttalelser fra visepresidenten til Sony Computer Entertainment International, Kenichi Fukunaga, kan det imidlertid tenkes vi må vente helt til sommeren med å få hendene våre i den etterlengtede spillkonsollen.

Han har nemlig sagt til nyhetskanalen Bloomberg at den amerikanske lanseringen vil føre til en mangel på mikrobrikker, noe som betyr at Sony blir nødt til å revurdere tidspunktet for lanseringen av Sony PSP i Europa (og det asiatiske markedet utenfor Japan). Sony vil produsere en million PSP-enheter til den amerikanske lanseringen, som vil finne sted den 24. mars.

Nyhetsbyrået Reuters har også rapportert om mulige forsinkelser. Deres anonyme kilde hos Sony har fortalt at det er en sjanse for at lanseringen ville bli forsinket, og at vi sannsynligvis vil få en offisiell kunngjøring angående dette i løpet av de kommende ukene. Vi håper naturligvis at vi europeere må slippe å vente til sommeren før Sony PSP kommer på markedet.

Siste fra forsiden