PSP-kamera til Europa

Sony vil straks lansere Go!Cam, et kamerasystem med innebygd mikrofon for PSP.

Sony har kunngjort at de planlegger å lansere Go!Cam den 16. mai i Europa. Go!Cam er et kamerasystem for PSP, som lar deg spille inn video med lyd og ta bilder ved hjelp av konsollen din. Har du en 4GB-minnebrikke kan du lagre opp til to og en halv time med video og over 40000 bilder.

Go!Cam festet på PSP

Systemet selges med programvaren Go!Edit, som lar deg redigere bilder og filmer mens du er ute. I tillegg kan du bruke Go!Edit for å legge ut mesterverkene dine på nettet, direkte fra PSP.

- Go!Cam er fantastiske nyheter for alle PSP-eiere som er på jakt etter noe nytt, morsomt og kreativt. Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, og du får mulighet til å bruke PSP som kamera og fange opp alle de beste øyeblikkene i livet ditt, har du nok en grunn til å skaffe deg en PSP, mener markedsføringssjef Stephane Hareau hos Sonys europeiske PSP-avdeling.

Kameraet festes på toppen av PSP-konsollen, og linsen kan roteres vertikalt 180 grader. Systemet trenger versjon 2.80 (og opp) av PSP-programvaren. Den veiledende europeiske prisen er på 49,99 euro (norsk pris har ikke blitt offentliggjort enda).

Siste fra forsiden