Psychotoxic er reddet

Dette førstepersons-skytespillet ble tidligere i år kansellert av CDV. Nå ser situasjonen imidlertid langt lysere ut.

Tidligere i år ble det klart at CDV hadde droppet to lovende titler på grunn av økonomiske problemer. Nå ser det imidlertid ut som begge er reddet. Det tok ikke lang tid før Galaxy Andromeda fant seg en ny utgiver i nederlandske HD Interactive, og nå har utviklerne av det spennende skytespillet Psychotoxic fått alle rettighetene til spillet. Flere utgivere har allerede vist sin interesse for spillet.

I Psychotoxic spiller du Angie Prophet, som er halvt menneske og halvt engel. Året er 2020, stedet er New York og verden har et ørlite problem: Apokalypsen. Den eneste som kan stoppe de fire rytterne og redde verden er, naturligvis, Angie.

Som halvt engel har hun en rekke egenskaper, og den mest spesielle av disse er uten tvil evnen til å gå inn i andres tanker. Faktisk foregår en tredjedel av spillets 21 brett i drømmeverden. Dette skulle gi spillet en ganske unik atmosfære, samtidig som utviklerne har fått en unnskyldning til å gjøre spennende og uvanlige ting med gameplayet.

Psychotoxic er ventet ferdig i februar, men når en utgivelse vil finne sted er enda usikkert, i og med at spillet ikke har noen utgiver enda.

Siste fra forsiden