Psychotoxic

Vi kunne tidligere i år fortelle at den spennende skytespilltittelen Psychotoxic fortsatt var under utvikling, på tross av at den ble droppet av CDV. Nå er en ny gameplayvideo ute.

I Psychotoxic spiller du Angie Prophet, som er halvt menneske og halvt engel. Året er 2020, stedet er New York og verden har et ørlite problem: Apokalypsen. Den erkeonde Aaron Crowley er i ferd med å påkalle apokalypsens fire ryttere, og den eneste som kan stoppe ham og redde verden er, naturligvis, Angie.

Som halvt engel har hun en rekke spennende egenskaper, og den mest spesielle av disse er uten tvil evnen til å gå inn i andres tanker. Faktisk foregår en tredjedel av spillets 23 brett i drømmeverden. Dette skulle gi spillet en ganske unik atmosfære, samtidig som utviklerne har fått en unnskyldning til å gjøre spennende og uvanlige ting med gameplayet, samtidig som det kan gi spillet en helt særegen visuell stil.

Spillet lover imponerende 3D-grafikk, som vises ved hjelp av NuClearVision sin egenproduserte Vulpine-grafikkmotor. Spillet inneholder 17 ulike våpen og 22 typer motstandere å bruke dem på. Dessuten får du treffe vennligsinnede åtte andre karakterer i løpet av spillets gang.

Utgiver og utgivelsesdato er enda ikke fastlagt, men i følge utviklerne er spillet "snart" ferdigutviklet.

Den 15MB-store filmen inneholder ingen lyd, men viser nesten ni minutter med film fra selve gameplayet. Du kan laste den ned her:

Siste fra forsiden