Psychotoxic

NuClearVision har akkurat gitt ut en ny, stor gameplaytrailer fra det kommende skytespillet Psychotoxic.

Tilhengere av førstepersons skytespill har mer enn Doom III og Half-Life 2 å glede seg til i de nærmeste månedene. Psychotoxic er ett av flere spill som er ventet ferdig i sommer, og det ser rimelig lovende ut til nå. Det er vel ingen som tror at dette tyske spillet kommer til å slå ut de to største konkurrentene, men at det kan bli en flott gameplayopplevelse skal vi ikke se bort i fra.

Psychotoxic foregår i New York i år 2022, og som halvengelen Angie Prophet må du redde verden fra total ødeleggelse. Den fjerde apokalypserytteren er på farten, sammen med en djeveldyrkende pastor ved navn Aaron Crowley. Aaron har blitt svært populær i USA, og har sterke forbindelser hos regjeringen - forbindelser han ikke er redd for å bruke for å forhindre at Angie setter en stopper for ondskapens krefter.

Den nye traileren varer i litt over to minutter og viser massevis av handling fra Psychotoxic. Her får vi blant annet se spillets fysikkmotor demonstrert i herlig "slow-motion" og de avanserte ødeleggelseseffektene på vegger og andre ting som måtte være så uheldig å møte en kule som egentlig var tiltenkt en av de mange fiendene i spillet.

Filmen er på 77 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden